Ile można wziąć najwięcej pożyczki hipotecznej? A także chciałbym się dowiedzieć w jakim banku najlepiej? Nie wiem też czy lepiej kredyt czy pożyczka? Jaka jest zasadnicza różnica?
Ile można wziąć najwięcej pożyczki hipotecznej? A także chciałbym się dowiedzieć w jakim banku najlepiej? Nie wiem też czy lepiej kredyt czy pożyczka? Jaka jest zasadnicza różnica?
Maksymalna kwota pożyczki hipotecznej jest chyba inna w każdym z banków, które oferują takie usługi. Jeżeli chcesz sporą kwotę, to lepiej wziąć kredyt, wtedy mniej przepłacasz, bo masz niższą marże i raty.
Kwota pożyczki hipotecznej zależy nie tylko od banku w którym się zaciągamy, ale również od tego jaką wartość ma hipoteka jaką chcemy zastawić. Pozdrawiam
Każdy bank ma swoje warunki i w każdym banku kwota minimalna jak i maksymalna jest inaczej określona. W jakim banku chciałbyś wziąć kredyt.
Tak jak andrzejek pisze w każdym banku jest inaczej, ale myślę że przede wszystkim zależy to od twoich zarobków jakie masz na miesiąc i jaką masz umowę o prace.