-
Junior Member
Poręczyciele w EFG
Czy do kredytu hipotecznego w EFG trzeba mieć poręczycieli? Czy warto mieć takiego poręczyciela i czy to coś daje? Zastanawiam sie jak taka procedura będzie wpływac na zdolność kredytową.
-
Junior Member
Poręczyciela do EFG nie trzeba mieć, nie jest to wymagane, jednak z tego co wiem, to daje to dodatkowego plusa i zwiększa zdolność kredytową, a więc chyba warto się zastanowić, prawda?
-
Junior Member
Mama zawsze mnie przestrzegała, żebym nigdy nie zgodził się być czyimś poręczycielem. Nawet dla najlepszego przyjaciela bym się nie zgodził, bo czasem nie z jego winy potknie mu się noga a wtedy dług spada na mnie.
-
Junior Member
Mój znajomy miał taką sytuację, że poręczył przy kredycie gotówkowym (na szczęście na 10 000 zł), gość który był kredytobiorcą spłacił połowę i zniknął. Kolega musiał spłacać resztę. Tfu!
-
Niestety moja opinia jest takze negatywna....widać coś jest nie tak, że wielu z nas bąka iż opinia jest negatywna
-
Dlaczego negatywne wypowiedzi? Jestem takim poręczycielem i uważam że wykonujemy swą pracę dobrze pod kazdym wzgledem:P
-
Co więcej mamy takze odpowiednie narzędzia dzięki którym mozemy pomóc każdemu z klientów, którzy to potrzebują naszej codziennej porady finansowej
Tagi dla tego wątku
Uprawnienia umieszczania postów
- Możesz zakładać nowe tematy
- Możesz pisać wiadomości