-
Pozytywne czy negatywne
Witam
Mam takie pytanie - jakie macie opinie o tym banku.? Czy są tylko pozytywne czy też macie jakieś zastrzeżenia.? Podzielcie się nimi - bo chcę skorzystać z ich usług
-
trudno powiedzieć, bo pozytywne przeplatają sie z negatywnymi i na odwrót. Ale myślę że pozytywne przeważają i chyba warto skorzytsać z ich usług. Najlepiej udaj się do jednostki i sprawdź jakie warunki oferują...sama podejmiesz właściwą decyzję
-
Wszystko zależy od tego jaki rodzaj usługi Cię interesuję. Najlepszym rozwiązaniem jest telefon na infolinię tego banku lub udanie się do placówki w celu zaczerpnięcia szczegółowych informacji na temat danej usługi.
-
Junior Member
Citi Handlowy? Dawno dawno temu brałem tam jakąś pożyczkę, ale nie ma juz nawet tej placówki w której to brałem. Ogólnie wtedy były inne czasy, ale robili na mnie dobre wrażenie, dlatego nie mam zastrzeżeń.
-
Junior Member
Ja tam chciałam kiedyś pożyczkę gotówkową, ale nic z tego nie wyszło, bo nie miałam jeszcze żadnych dochodów i uznali, że nie mam zdolności kredytowej.
-
Wszystko zależy od tego jaka usługa Cię interesuje. Wiadomo, że nie są najlepsi we wszystkim 
Od siebie dodam, że postrzegam ten bank bardzo pozytywnie.
-
Uprawnienia umieszczania postów
- Możesz zakładać nowe tematy
- Możesz pisać wiadomości