+ Odpowiedz w tym wątku
Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Pozytywne czy negatywne

jagoda
    jagoda jest nieaktywny
    Junior Member

Pozytywne czy negatywne

Witam

Mam takie pytanie - jakie macie opinie o tym banku.? Czy są tylko pozytywne czy też macie jakieś zastrzeżenia.? Podzielcie się nimi - bo chcę skorzystać z ich usług

rumun
    rumun jest nieaktywny
    Junior Member
    trudno powiedzieć, bo pozytywne przeplatają sie z negatywnymi i na odwrót. Ale myślę że pozytywne przeważają i chyba warto skorzytsać z ich usług. Najlepiej udaj się do jednostki i sprawdź jakie warunki oferują...sama podejmiesz właściwą decyzję

Emesso
    Emesso jest nieaktywny
    Junior Member
    Wszystko zależy od tego jaki rodzaj usługi Cię interesuję. Najlepszym rozwiązaniem jest telefon na infolinię tego banku lub udanie się do placówki w celu zaczerpnięcia szczegółowych informacji na temat danej usługi.

Karolecek
    Karolecek jest nieaktywny
    Junior Member Awatar Karolecek
    Citi Handlowy? Dawno dawno temu brałem tam jakąś pożyczkę, ale nie ma juz nawet tej placówki w której to brałem. Ogólnie wtedy były inne czasy, ale robili na mnie dobre wrażenie, dlatego nie mam zastrzeżeń.

Malinka
    Malinka jest nieaktywny
    Junior Member Awatar Malinka
    Ja tam chciałam kiedyś pożyczkę gotówkową, ale nic z tego nie wyszło, bo nie miałam jeszcze żadnych dochodów i uznali, że nie mam zdolności kredytowej.

Fassescarde38
    Fassescarde38 jest nieaktywny
    Junior Member
    Wszystko zależy od tego jaka usługa Cię interesuje. Wiadomo, że nie są najlepsi we wszystkim

Od siebie dodam, że postrzegam ten bank bardzo pozytywnie.

Diana
    Diana jest nieaktywny
    Member
    Ja wypowiem się pozytywnie. Oczywiście nie twierdzę, że są idealni, ale zasługują na uznanie Są fachowi i kompetentni, a to sprawia, że doskonale potrafią doradzićPożyczki też na dobrych warunkach

+ Odpowiedz w tym wątku

Uprawnienia umieszczania postów

• Możesz zakładać nowe tematy
  • Możesz pisać wiadomości