+ Odpowiedz w tym wątku
Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: MDM w banku BPH

Mieciok
    Mieciok jest nieaktywny
    Junior Member
    Mieszka w
    Oblęgorek

MDM w banku BPH

Chodzę po różnych instytucjach i zastanawiam się kiedy wprowadzą w nich MDM, zatem moje oficjalne pytanie brzmi, czy w banku BPH jest szansa na kredyt mieszkania dla młodych?

Barkanka
    Barkanka jest nieaktywny
    Junior Member Awatar Barkanka
    Mieszka w
    Gdańsk
    Podejrzewam, że jest szansa na to że w BPH będzie kredyt dla młodych MDM, dlatego że banki będą to traktowały jako haczyk - wabik.

Wioletta
    Wioletta jest nieaktywny
    Junior Member
    Z tego co kojarze to jeszcze nie ma ustalonej oficjalnej listy bankow, ktore wspieraja program MDM. Fakt jest taki, ze banki dzieki temu dosc niezle zarobia, z tego co mi sie wydaje - przyciagna klientow na lata:>

Julka
    Julka jest nieaktywny
    Junior Member
    Lista miala juz zostac ponoc opublikowana. Ja slyszalam o dwoch wersjach - jedna z 7 bankami, a druga z okolo 20. Nie wiem ktora wersja jest poprawna - pewnie wszystko sie okaze w praniu.

baleron
    baleron jest nieaktywny
    Member
    Nie ma jeszcze opublikowanej listy, co też dla mnie jest głupotą, bo ludzie mogliby wcześniej zapoznać się z ofertą banków a nie nagle 2 stycznia ruszyć na poszukiwania kredytów. Nie mniej jednak nie wątpię w to, że bank BPH będzie oferował taką dopłatę jest to zbyt duży bank, żeby sobie pozwolić na utratę takiego produktu

+ Odpowiedz w tym wątku

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów

• Możesz zakładać nowe tematy
  • Możesz pisać wiadomości