Jaką opcję polecacie na szybką pożyczkę na mały remont? Kwota w granicach 2000 zł? W banku w Skoku czy może w jakiejś chwilówce? Podawajcie za i przeciw.
Jaką opcję polecacie na szybką pożyczkę na mały remont? Kwota w granicach 2000 zł? W banku w Skoku czy może w jakiejś chwilówce? Podawajcie za i przeciw.
Jak jest zdolnośc to najlepiej w bankach bedziej taniej czyli nizsze oprocentowanie.
Jesli zas mamy opoznienia w bik, lub chcemy szybko kredyt dostać np. na sam dowód bez zaświadczeń to można skorzystać z firm pozabankowych.
Jak taka mała kwota, to ja bym się nie pierniczył osobiście z bankiem, tylko wolałbym wybrać jakiś skok. Chwilówki to swoją drogą, bo są dość drogie. A bank to znowu przeciągnie Cię przez szereg procedur.
Zleć wyszukanie pożyczki firmie i dostaniesz listę ofert spełniających Twoje wymagania. Też szukałem niedawno i w mig znalazłem korzystną ofertę. Płacić nie musisz, rejestrować się też nie![]()
Polecam dodać zlecenie na www.finamo.pl - Zlecenia finansowe, kredyty, pozyczki, ubezpieczenia, windykacja, karty kredytowe, pozyczki pod zastaw, zlecenia - bez opłat i rejestracji- na ofertę pożyczki.
Chwilówki osobiście nie polecam. Jest to pożyczka droga, niemal 80% to odsetki. Niewielu którzy na nią się zdedycydują jest ja w stanie bez problemów spłacić. ja uważam że ta pożyczka narusza w dużym stopniu nasz budżet.
chwilowka bez bik przez internet to dobre wyjscie jesli potrzebujesz pieniedzy na nie dlugi czas lub jestes w bik bo chwilowki tam nie sprawdzaja a nie zawsze jest mozliwosc dostania jakiegos dobrego kredytu. Kasa na koncie w kilka minut szybko i sprawnie polecam
http://www.forum-kredytowe.pl/tagi/k...na-remont.html
http://www.forum-kredytowe.pl/f125/k...nia-60938.html
Tutaj znalazłem ciekawą ofertę jeśli chodzi o pożyczkę. Myślę że warto jest się jej bliżej przyjrzeć.
Ja powiem Ci tak najlepiej było by gdybyś wziął taką pożyczkę w banku, jak się nie uda to w skoku, a ostatecznym już wyjściem byłaby dla mnie chwilówka, ponieważ w chwilówce bierze się pożyczki na krótki okres czasu.
Warto zainteresować się ofertą skoków, my ostatnio wzięliśmy kredyt w skoku chmielewskiego, oferta wydała nam się korzystna, formalności nieskomplikowane, dobra obsługa.