-
Pożyczka 30 tys bez wnikania w bik
witam , prosze o szczegóły oferty potrzebne pilnie 30 tys bez wnikania w bik , bez tego nie moge ta powiem ustabilizowac i ruszyc z kopyta z firmą
pozdrawiam
marcin
-
To chyba lepsze by była pożyczka prywatna, której może udzielić Ci praktycznie każdy podmiot gospodarczy. 30 tysięcy to nie tak dużo, więc jest szansa. Bo z bankami bez BIK to różnie bywa.
-
Ale na niektóre "firmy" prywatne bym uważał. Wiecie jak to działa.
"Pożyczka z procentem rosnącym"
Poza tym trzeba uważać, bo to pożyczka, która nie należy do najtańszych
-
Taką firmą może być na przykład Provident, który teraz kreuje się na firmę godną zaufania. Nie wiem jak jest w rzeczywistości. Faktem jest że dają pożyczkę od razu i nie ma dużych formalności, ale w zamian za to są wyższe raty.
-
Moja siostra też poszukuje takiej pożyczki do 30 000zł o czym nawet pisałam na forum wcześniej. Raty są wysokie, ale coś za coś. Provident jest akurat ok. No trzeba się liczyć z tym, że szybko = drogo, ale czasem to ostateczne rozwiązanie.
-
Niewiem czy Ci powoge ale jak bierze sie chwilowka bez bik przez internet to wiem ze oni nie wnikaja w bik i nie ma z tym problemu. Ale niewiem czy dostaniesz tam 30tys wogole a tymbardzije na dogodnych warunkach ale warto sprawdzic.
-
-
Pożyczki bez BIK | Pożyczka przez Internet bez BIK Tutaj masz oferty pożyczek które udzielają bez wnikania w BIK. Myślę że tam znajdziesz coś dla siebie
-
Moim zdaniem najlepszym wyjściem był jest i będzie raczej provident, choć zawsze warto sprawdzić wszystkie z możliwych opcji, a może jest coś lepsze niż provident?
-
Bez BIK żaden bank nie udzieli Ci takiej sumy. TYlko pożyczka w parabanku Cię ratuje
innej opcji niestety nie ma
Tagi dla tego wątku
Uprawnienia umieszczania postów
- Możesz zakładać nowe tematy
- Możesz pisać wiadomości