Witam wszystkich (:
Ciekawa jestem waszego zdania na temat kredytów samochodowych w BNP Paribas. Są one możliwe już od jakiegoś czasu, słyszałam też, że wydają się one całkiem korzystne. Jaka jest wasza opinia na ten temat?
Witam wszystkich (:
Ciekawa jestem waszego zdania na temat kredytów samochodowych w BNP Paribas. Są one możliwe już od jakiegoś czasu, słyszałam też, że wydają się one całkiem korzystne. Jaka jest wasza opinia na ten temat?
Myślę że warto podjąć tutaj kredyt. Warunki spłaty są naprawdę bardzo dobre, albowiem kredyt łatwo się spłaca i jest bardzo nisko oprocentowany.
Oprocentowanie kredytu na samochód faktycznie jest dość korzystne w tym bankuOgólnie rzecz biorąc warto wziąć tutaj kredyt
Jeśli chodzi o raty to wcale nie są tragiczne i można negocjować więc spoko
Ja brałem tam kredyt na samochód i jest naprawdę bardzo korzystny. Przystępne oprocentowanie i bardzo szybko się tą sprawę załatwia w banku. Ogólnie polecam, bo radość z nowego samochodu bezcenna![]()
Ja ich ofertę oceniam na całkiem dobrą. Sam jeszcze tam u nich nie pożyczałem, ale mój kolega, który ma firmę, jest ich stałym klientem. Teraz się zastanawiam czy będą mieli MDM Mieszkanie dla młodych, bo szukam banku w którym można to wziąć.
A na ile maksymalnie można u nich wziąć kredyt samochodowy? Jakie są maksymalne raty do spłaty i minimalne?
mogę tylko zachęcić innych do wzięcia kredytu samochodowego w BNP, sama wzięłam i jestem bardzo zadowolona![]()
Na ile lat maksymalnie rozkładają raty?