W jakim Banku najlepszy kredyt konsolidacyjny 2018?
Potrzebuję kredytu konsolidacyjnego na 100 000 złotych - jeszcze nie teraz ale po nowym roku chciałbym dokonać konsolidacji - pomożecie w wyborze oferty?
W jakim Banku najlepszy kredyt konsolidacyjny 2018?
Potrzebuję kredytu konsolidacyjnego na 100 000 złotych - jeszcze nie teraz ale po nowym roku chciałbym dokonać konsolidacji - pomożecie w wyborze oferty?
trudno powiedzieć, jaka oferta będzie po nowym roku. Okazuje się, że wiele banków wciąż nie ma jeszcze dopracowanej oferty. Myślę że na to pytanie można będzie odpowiedzieć dopiero w styczniu.
Witam podobno w Banku BGŻ mają
konkretne oferty co do kredytów,oraz mieszkaniowe warto sie dowiedzieć
na ten temat coś więcej.
A ja myślę, że Alior ma najlepszą ofertę konsolidacyjnego kredytu.
Niska rata, dlugi czas spłaty, chyba do 150 000 złotych
To też się co i rusz zmienia, to już lepiej Ideę Expert czy inny pobliski punkt doradztwa odwiedzić i zapytać, będą pewnie bardziej na bieżąco od nas tutaj. I będą wiedzieć, gdzie jest sens uderzać, a gdzie odpuścić.
Coś mówili w mediach że coraz trudniej będzie o kredyty.
Z mieszkaniowym ma być trudniej o tyle, że w nowym roku podniesie się procent wkładu własnego i z każdym kolejnym będzie rósł. Jest wiele portali, gdzie możesz sobie porównać oferty banków, na przykład na uwagafinanse.pl znajduje się zbiór wszystkich banków w Polsce. Choć myślę, że nie będzie tak źle, bo ludzie mieszkać gdzieś muszą?
Ostatnio sama byłam zmuszona do wzięcia kredytu konsolidacyjnego. To najlepsza opcja dla osób, które mają kilka zadłużeń. Najpierw jednak polecam zapoznać się z wszystkie ofertami i rankingami a dopiero później udać się do banku.
Poza tym teraz chyba najlepsze oferty kredytów konsolidacyjnych przedstawiają nam Alior Bank i mBank.
polecam BNP paribas
Polecam porównywarkę kredytową, bardzo pomaga w wyborze pasującej do nas oferty kredytowej. Widzisz czarno na białym gdzie najtaniej jest wziąć kredyt. finanse.favore. pl /kredyty-hipoteczne] Kredyty hipoteczne | Favore.pl