Pytanie do wszystkich kredytobiorców, jaki kredyt według was jest najlepszy w tym roku? Który bank oferuje najkorzystniejsze warunki, tzn niskie oprocentowanie, marża?
Pytanie do wszystkich kredytobiorców, jaki kredyt według was jest najlepszy w tym roku? Który bank oferuje najkorzystniejsze warunki, tzn niskie oprocentowanie, marża?
Hmmmmm ale mi to pytanie....
Ale jaki dokładnie kredyt Cię interesuje co? NIe ma tak, że Bank oferuje najkorzystniejsze kredty we wszystkich obszarach, dlatego nie ma odpowiedzi na Twoje pytanie, napisz o jaki konkretnie kredyt Ci chodzi.
To nigdy nie jest proste pytanie, bo banki dla swoich długoletnich klientów mają czasem np. oferty specjalne. Jeśli nie jesteś zorientowany to idź np. do Idea Expert. W takich miejscach są bardziej na bieżąco niż my tutaj na forum![]()
Kredytów jest masa, gotówkowy, hipoteczny, banki zmieniają często oferty, a teraz zbliża się nowy rok i kolejna promocja kredytów do spłacania
Rodzajów kredytów jest naprawdę wiele, więc trudno jest jednoznacznie odpowiedzieć. Ja sam miałem z tym problem i spędziłem dużo czasu szukając. Jest to jednak poważna kwestia, trzeba to więc dobrze przemyśleć. A przeglądałeś już jakieś oferty? Czy jest to twój pierwszy krok? Bo u mnie na przykład sprawdziło się szukanie takich stron jak sprintcash.pl, gdzie mogłem mieć szerszy pogląd.